Обука по англиски јазик

Цената на обуката е само 490 ден.
  • Обуката трае 3 месеци, часовите ќе се одржуваат еднаш во неделата, 2 часа по 50 минути.
  • Апликантите ќе бидат поделени во неколку групи (групи за почетници и напредни групи)
  • Пријавувањето трае до 24 ФЕВРУАРИ. Можете да се пријавите на тел. 070-544-825 или на нашиот е-маил sekoj.student@yahoo.com.
  • Термините за часовите ке бидат дополнително утврдени, по формирањето на груите.

ОБУКАТА Е ИСКЛУЧИВО ЗА СТУДЕНТИ!
Facebook event: http://www.facebook.com/events/296598253733133
ВЕ ОЧЕКУВАМЕ!