Прашалник


Проектот „Секој Бруцош“ го правиме со цел да им искажеме добредојде на новата генерација академски граѓани на универзитетите во Скопје и Македонија, а исто така и да им се претставиме како организација со желба за понатамошна соработка. Оваа година делиме USB стикчиња со промотивен материјал за нашата организација.

 

  Содржина на УСБ стикот:

 • Кои сме и што правиме?
 • Инфо за Семинарот за Ефективно учење
 • 7те навики на високоефективните луѓе
 • Вежби за по дома
 • 10 неделен план за трчање
 • Статија: Науката и вербата
 • Статија: Постигни ја целта
 • Статија: Најдлабоката тајна на нашите срца
 • Статија: Книгата што треба да ја сакаш
 • Инфо за Семинарот за Емоционална Интелигенција
 • Инфо за нашите кафе дискусии, кружни форуми, забави и сл.
 • 3 инспиративни видео клипови