На гости во Студент ФМ 92.9

Тројца претставници од Секој Студент: Елизабета Јосовиќ, Драги Јанев и Верица Јовева на 20.12.2012 во 10ч. наутро имаа можност да бидат дел од програмата на Студент ФМ 92.9 при УКИМ. Ги запознаа слушателите со тоа што значи Секој Студент за студентите, што значи да се биде волонтер во организацијата, а исто така, дадоа и корисни совети за студентите кои се спремаат за колоквиумската сесија и за оние кои го пропуштија семинарот за ефективно учење.