Семинари

Секој Студент ви ги нуди следниве семинари како можност за ваша лична надградба:

 

Доколку сте заинтересирани за некој од семинарите, погледнете го линкот или контактирајте со нас за да дознаете кога и каде ќе се одржува следен пат.