Дискусии

На кафе дискусиите, во групи дискутираме и одговараме на прашања за најразлични современи, суштински и интересни теми, а истовремено се забавуваме. За тоа време можеме да ги оформиме и размениме своите мислења за тие теми, да научиме нешто повеќе и да се дружиме. Гледаме кратки видео клипови и скечови, играме игри, слушаме песни и сл.

Досегашни теми :

  • “Љубовта и врските”
  • “Маски”
  • “Чашата – полупразна или полуполна?”
  • “Среќни луѓе”
  • “Безусловна љубов – реалност или мит?”